

केन्द्रीय विद्यालय खटीमा 🛛 🎝 २१-२ २...

विद्यालय प्रबन्धन समिति सदस्य

क्रम	समिति सदस्य	नाम	पद
संख्या			14
1.	अध्यक्ष Chairman	श्री युगल किशोर पन्त Mr. Yugal Kishore Pant जिला अधिकारी, ऊधम सिंह नगर District Magistrate	जिला अधिकारी, ऊधम सिंह नगर District Magistrate
2.	नामित अध्यक्ष Nominee Chairman	श्री रविन्द्र सिंह बिष्ट Mr. Ravindra Singh Bisht	उप जिला अधिकारी, खटीमा SDM, Khatima
3.	प्रमुख शिक्षाविद	श्री चन्दन कुमार Sh. Chandan Kumar	प्राचार्य, राजकीय इंटर कालेज, बंडिया Principal, GIC Bandia
4.	Two Eminent Educationist	श्री आर के कटियार Sh. R. K. Katiyar	प्राचार्य, थारू राजकीय इंटर कालेज, खटीमा
5.	कला के क्षेत्र से Eminent person in the field of culture	श्री भुवन चन्द भट्ट श्री भुवन चन्द भट्ट Sh. Bhuban Chand Bhatt	Principal, Tharu GIC Khatima पूर्णागिरी कालोनी टनकपुर रोड
6.	अभिभावक सदस्य	श्रीमती उर्मिला	खटीमा माता कुमारी औचित्य कक्षा – 4
	Two parent		M/o Kumari Auchitya, Class 4
7.	Representative	डाँ0 कोमल सिंह	पिता मास्टर अदि देव फोगाट कक्षा 3
8.	चिकित्सा अधिकारी Eminent Medical Officer	डा के सी पन्त Dr. K.C. Pant	F/o Master Adidev Fogat Class 3 मेडिकल ऑफिसर, नागरिक अस्पताल, खटीमा Medical Officer, Civil Hospital, Khatima
9.	SC/ST प्रतिनिधि Representative	श्री एम् एल सरोज Sh. M.L.Saroj	Khatinia प्राचार्य, राजकीय इंटर कालेज, प्रतापपुर Principal, GIC Pratappur
10.	शिक्षक प्रतिनिधि A teacher Representative	श्री पुष्कर धीरन	प्राथमिक शिक्षक, केन्द्रीय विद्यालय खटीमा Primary Teacher, Kendriva
11.	सचिव Principal of KV Member Secretary	श्री रमेश चन्द Mr. Ramesh Chand	Vidyalaya Khatima प्राचार्य, केन्द्रीय विद्यालय खटीमा Principal, Kendriya Vidyalaya Khatima
12.	सह योजित सदस्य Co-opted Member	श्रीमती मीनाक्षी भट्ट Mrs. Minakshi Bhatt	श्रम प्रवर्तन अधिकारी, खटीमा Labour Enforcement Officer.
13.	CGEWCC	श्री जितेन्द्र कुमार वर्मा Sh. Jitendra Kumar Verma	Khatima आयकर अधिकारी, खटीमा ITO, Khatima
14.	तकनीकी सदस्य Technical member from construction background		अधिशासी अभियंता, लोक निर्माण विभाग, खटीमा Executive Engineer, PWD, Khatima

Full